10 Mayıs 2013 Cuma

Saçlara SPA bakımı

Pantene’in yeni saç bakım serisi SPA etkili Nem Terapisi, saçlara 24 saat boyunca nem verip kaybettiği canlılık ve parlaklığı yeniden kazandırmak için geliştirilmiş.

 

  

Bu serideki ürünler, saçı arındırırken saçtaki doğal yağ katmanını koruyarak saçın nemlenmesini sağlıyor. Saçlarınızın nem ihtiyacını karşılamak için izlemeniz gereken 4 adım var: Arındırma, Nemlendirme, Bakım ve Koruma...
1. Arındırma
Günlük kullanıma uygun Pantene Nem Terapisi Canlandırıcı Şampuan, saçınızı arındırırken saçınızın doğal yağ katmanını da koruyor.

2. Nemlendirme Pantene Nem Terapisi Canlandırıcı Saç Bakım Kremi, saçınızın en kuru bölgelerini hedefleyerek doğal yağ katmanını korumaya yardımcı oluyor ve saçınızın nemlenmesini sağlıyor.
3. Bakım

En kuru saçı bile yoğun bir şekilde nemlendiren Pantene 2 Dakikada Etkili Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Maskesi, saçınıza kökten uca ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. Maskeyi, nemli saçınıza uygulayın, 2 dakika bekletin ve daha sonra iyice durulayın.

4. Koruma
Çok kuru saçlar için uygun olan Pantene Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Bakım Köpüğü, 24 saat boyunca nemi saçınıza hapsederek sağlıklı görünen yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Her sabah kuru ve ıslak saça uygulayın. Önce iyice çalkalayın. Sonra avucunuzun içine sıkın ve dağıtın. Saç uçlarına eşit miktarda sürün ve saçlarınızı her zamanki gibi şekillendirin.


Pantene Nem Terapisi Canlandırıcı Şampuan, 7.99 TL
Pantene Nem Terapisi Canlandırıcı Saç Bakım Kremi, 8.49 TL
Pantene 2 Dakikada Etkili Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Maskesi, 13.90 TL
Pantene Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Bakım Köpüğü, 13.90 TL

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler :)

back to top